CATalàLa botiga principal, situada a Amposta, consta de botiga interior amb la millor selecció i exposició / venda de productes Km0, i amb una petita barra per fer degustacions.

L'àmplia terrassa exterior, a la vegada que podem contemplar el paisatge a la mateixa vora del riu Ebre, podem gaudir de la nostra especialitat, una àmplia varietat de vermuts de la terra, acompanyats amb una carta per fer petites degustacions i acompanyats amb la típica gastronomia i begudes tradicionals, com vins de la DO Terra Alta, licors d'arròs, i una àmplia carta de cerveses artesanes d'arròs i vermuts de les Terres de l'Ebre.

La botiga del Poble Nou del Delta, situada a una vila encantadora al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, és el més recent projecte creat amb moltíssim esforç i il·lusió, i lloc on també podrem gaudir de venda dels nostres productes de l'Ebre, com també d'una terrassa per poder menjar amb servei de tapes tradicionals, acompanyats sempre amb els nostres vermuts, licors d'arròs i cerveses artesanes.

L'enclau de les dos botigues, a 12km de distància una de l'altra, responen a l'esforç de voler representar el que som per mig del nostre paisatge i del nostre paladar. Per això us convidem a visitar-nos y poder experimentar la gastronomia i paisatge de les Terres de l'Ebre en un mateix enclau i llocs encantadors.

CAstellano 

La tienda principal, situada en Amposta, consta de tienda interior con la mejor selección y exposición / venta de productos Km0, y con una pequeña barra para hacer degustaciones.

La amplia terraza exterior, a la vez que podemos contemplar el paisaje en la misma orilla del río Ebro, podemos disfrutar de nuestra especialidad, una amplia variedad de vermuts de la tierra, acompañados con una carta para hacer pequeñas degustaciones y acompañados con la típica gastronomía y bebidas tradicionales, como vinos de la DO Terra Alta, licores de arroz, y una amplia carta de cervezas artesanas de arroz y vermuts de las Tierras del Ebro.

La tienda del Poble Nou del Delta, situada en una villa encantadora en el corazón del Parque Natural del Delta del Ebro, es el más reciente proyecto creado con muchísimo esfuerzo e ilusión, y lugar donde también podremos disfrutar de venta de nuestros productos del Ebro, así como de una terraza para poder comer con servicio de tapas tradicionales, acompañados siempre con nuestros vermuts, licores de arroz y cervezas artesanas.

El enclave de las dos tiendas, a 12km de distancia una de la otra, responden al esfuerzo de querer representar lo que somos por medio de nuestro paisaje y de nuestro paladar. Por eso os invitamos a visitarnos y poder experimentar la gastronomía y paisaje de las Tierras del Ebro en un mismo enclave y lugares encantadores.