CATalà


INTERIOR BOTIGUES


La principal filosofia de les dos botigues és la de difondre les Terres de l'Ebre per mig de productes agroalimentaris i la seva artesania, amb el servei de terrassa oferim productes elaborats sempre a la nostra terra, una amplia representació d'arrossos de diferents cooperatives i productors, vins de la DO Terra Alta, oli , paté d'olivada, flor de sal, licors i cerveses artesanes d'arròs, ginebra del Delta de l'Ebre, vermuts, misteles, petits souvenirs i molts altres productes més que segur us sorprendran .


FES EL TEU LOT AMB ELS NOSTRE PRODUCTES


Tenim ampli ventall d'embalatges rústics de fusta per elaborar lots a mida, ja siguin de petit tamany, mitjà o gram, lots que ens adapten a diferents pressupostos i que lliurement cada client es personalitza el lot a la seva manera i lliurement, posteriorment es prepararel lot amb embalatge  per a un bon lot/regal, sempre amb els productes de la terra, de les Terres de l'Ebre.


EXTERIOR TERRASSES


A les terrasses exteriors intentem difondre al màxim el nostre territori servint productes típics com el vermut , licors d'arròs, ginebres , vins, cerveses artesanes i com a complement begudes convencionals.
Per acompanyar tenim una carta amb productes elaborats a l'Ebre, com la baldana d'arròs, formatges, polp de la Llotja de la Ràpita, diferents varietats d'olives trencades i negres d'empeltre, mousse i pernil d'ànec del Delta, confitures de pimentó a la brasa acompanyat amb torrades, formatges i embotit etc.


www.loriu.com

Tenim embalatges rustics de fusta per elaborar lots a mida, ja siguin de petit tamany o gran, lots que ens adapten a diferents pressupostos i que lliurement casdascú escolleix els productes per posteriorment preparar-lo per a un bon regal.

CAstellano 

INTERIOR TIENDAS


La principal filosofía de las dos tiendas es la de difundir las Tierras del Ebro por medio de productos agroalimentarios y su artesanía, con el servicio de terraza ofrecemos productos elaborados siempre en nuestra tierra, una amplia representación de arroces de diferentes cooperativas y productores, vinos de la DO Terra Alta, aceite, paté de olivada, flor de sal, licores y cervezas artesanas de arroz, ginebra del Delta del Ebro, vermuts, mistelas, pequeños souvenirs y muchos otros productos que seguro os van a sorprender.

 

www.labotigadelriu.com


HAZ TU LOTE CON NUESTRO PRODUCTOS


Tenemos amplio abanico de embalajes rústicos de madera para elaborar lotes a medida, ya sean de pequeño tamaño, medio o grande, lotes que nos adaptamos a diferentes presupuestos y que libremente cada cliente escoge los productos,  posteriormente se prepara con un buen embalage  / regalo, siempre con los productos de la tierra, de las Tierras del Ebro.


EXTERIOR TERRAZAS


En las terrazas exteriores intentamos difundir al máximo nuestro territorio sirviendo productos típicos como el vermut, licores de arroz,  vinos, cervezas artesanas y como complemento bebidas convencionales.
Para acompañar tenemos una carta con productos elaborados en el Ebro, como la morcilla de arroz, quesos, pulpo de la Lonja de la Ràpita, diferentes variedades de aceitunas rotas y negras de empeltre, mousse y jamón de pato del Delta , confituras de pimiento a la brasa acompañado con tostadas, quesos y embutido etc.


www.loriu.com