top of page

CATalà

Som l'Eva i el Joan, dos persones nascudes al Delta de l'Ebre, coneixedores del territori i amb una àmplia experiència al sector turístic i agroalimentari de les Terres de l'Ebre , la terra on vivim i estimem, i que volem difondre de la millor manera possible el nostre territori.

 

Actualment la nostra petita/mitjana empresa gestiona el servei d'informació del parc natural juntament amb una  agrobotiga especialitzada amb la venda d'arrossos de tot el Delta de l'Ebre. La botiga del riu també amb botiga i servei de degustació de productes Km0,  i Lo Samaruc, situat a Poble Nou del Delta i lloc on podreu fer un bon apat i degustar els sabors del Delta de l'Ebre i Terres de l'Ebre amb la seva màxima expresió. 

Des del 2001, data en que vam començar aquest petit projecte que va creixent poc a poc gràcies a l'esforç, empenta i recolzament dels nostres clients, oferim els que ens agrada fer, oferir als visitants els nostre Delta de l'Ebre per mig del servei d'informació i difondre la seva gastronomia amb botigues amb venda i degustació de tapes a les terrasses exteriors dels dos locals.

 

CASTellano

Somos Eva y Joan, dos personas nacidas en el Delta del Ebro, conocedoras del territorio y con una amplia experiencia en el sector turístico y agroalimentario de las Terres de l'Ebre, la tierra donde vivimos y amamos, y que queremos difundir de la mejor forma posible nuestro territorio.

 

Actualmente nuestra pequeña/media empresa gestiona el servicio de información del parque natural junto con una agrotienda especializada con la venta de arroces de todo el Delta del Ebro. La tienda del río también con tienda y servicio de degustación de productos Km0, i Lo Samaruc, situado en Poble Nou del Delta y lugar donde podrá hacer una buena comida y degustar los sabores del Delta del Ebro y Terres de l'Ebre con su máxima expresión. ​

 

Desde 2001, fecha en que empezamos este pequeño proyecto que va creciendo poco a poco gracias al esfuerzo, empuje y apoyo de nuestros clientes, ofrecemos los que nos gusta hacer, ofrecer a los visitantes nuestro Delta del Ebro por medio del servicio de información y difundir su gastronomía con tiendas con venta y degustación de tapas en las terrazas exteriores de ambos locales.

 

bottom of page