CATalà

Som l'Eva i el Joan, dos persones nascudes al Delta de l'Ebre, coneixedores del territori i amb una àmplia experiència al sector turístic i agroalimentari de les Terres de l'Ebre , la terra on vivim i estimem, i que volem difondre de la millor manera possible el nostre territori.

 

Actualment la nostra petita/mitjana empresa gestiona la seu del punt d'informació del parc natural del Delta de l'Ebre i museu de la Casa de Fusta, i la gestió de dos botigues amb servei de bar i venda de productes exclusivament de les Terres de l'Ebre. La nostra seu principal està situada a Amposta en un marc incomparable com és la mateixa vora del riu Ebre, i la segona situada a Poble Nou del Delta, vila turística per excel·lència, aquesta última situada al bell mig del Delta de l'Ebre i la llacuna de l'Encanyissada.

Des del 2001, data en que vam començar aquest petit projecte que va creixent poc a poc gràcies a l'esforç, empenta i recolzament dels nostres clients, oferim els que ens agrada fer, oferir als visitants els nostre Delta de l'Ebre per mig del servei d'informació i difondre la seva gastronomia amb botigues amb venda i degustació a les terrasses exteriors la degustació dels productes locals.

 

CASTellano

Somos Eva y Juan, dos personas nacidas en el Delta del Ebro, conocedoras del territorio y con una amplia experiencia en el sector turístico y agroalimentario de las Tierras del Ebro, la tierra donde vivimos y amamos, y que queremos difundir de la mejor manera posible nuestro territorio.

 

Actualmente nuestra pequeña / mediana empresa gestiona la sede del punto de información del parque natural del Delta del Ebro y museo de la Casa de Madera, y la gestión de dos tiendas con servicio de bar y venta de productos exclusivamente de las Tierras del Ebro. Nuestra sede principal está ubicada en Amposta en un marco incomparable como es la misma orilla del río Ebro, y la segunda situada en Poble Nou del Delta, ciudad turística por excelencia, esta última situada en medio del Delta del Ebro y la laguna de la Encanyissada.

Desde 2001, fecha en que empezamos este pequeño proyecto que va creciendo poco a poco gracias al esfuerzo, empuje y apoyo de nuestros clientes, ofrecemos los que nos gusta hacer, ofrecer a los visitantes nuestro Delta del Ebro por medio del servicio de información y difundir su gastronomía con tiendas de venta y degustación en las terrazas exteriores con degustación de los productos locales.